مقایسه دستگاه لیزر الکساندرایت و لیزر تیتانیوم
حذف موهای زائد، یکی از راههای زیبایی ظاهری محسوب میشود. با پیشرفت سریع تکنولوژی و استقبال عموم مردم، دستگاههای بسیاری وارد بازار شده است که هر کدام از این دستگاهها خصوصیات وکاربرد مختص به خود را دارند.در این مقاله ما قصد معرفی دستگاه لیزر الکساندرایت گرویتی و دستگاه لیزر تیتانیوم با تکنولوژی دایود را داریم تا پاسخی کامل به سوال لیزر الکساندرایت بهتره یا تیتانیوم بدهیم.
معرفی دستگاه لیزر موهای زائد الکساندرایت
دستگاه لیزر الکساندرایت یکی از پیشرفتهترین و قویترین دستگاههای لیزر در دنیا برای حذف موهای زائد است که مزیتهای این دستگاه اعم از توان و بازدهی بالا و عدم وجود عوارض، توجه زیباجویان را به خود جلب کرده است. لیزر الکساندرایت، لیزر غیر تماسی است که نوری با طول موج 755 نانومتر (nm) را از طریق کریستال الکساندرایت ساطع میکندکه به عنوان موثرترین طول موج برای حذف موهای زائد شناخته میشود. این دستگاه برای تاثیرگذاری روی فولیکول مو نیازی به تماس با سطح پوست و استفاده از ژل ندارد و همین مزیت باعث عدم انتقال ضایعات پوستی توسط دستگاه و کاهش بیماریهای پوستی میشود.
بهترین برندهای دستگاه لیزر موهای زائد الکساندرایت:
- دستگاه لیزر موهای زائد الکساندرایت گرویتی(Gravity)
- دستگاه لیزر موهای زائد الکساندرایت کندلا
- دستگاه لیزر موهای زائد الکساندرایت سایناشور
برای آشنایی بیشتر با بهترین دستگاههای لیزر الکساندرایت روی لینک کلیک کنید.
چرا لیزر الکساندرایت گرویتی بهترین دستگاه لیزر برای حذف موهای زائد است؟
- برندهای برتر دستگاه لیزر الکساندرایت توانایی حذف کامل موهای زائد در 6 جلسه را دارند، برخی از دستگاههای الکساندرایت موجود در بازار دارای حداکثر توان 40 الی 60 وات هستند که پاسخ گرفتن از چنین دستگاهی زمانبر بوده و نمیتوان گفت که پروسه لیزر با شش جلسه به پایان میرسد؛ زیرا چنین انتظاری را فقط میتوان از دستگاههای 100وات داشت.
از میان دستگاههای ذکر شده، لیزر الکساندرایت گرویتی را میتوان از برترین دستگاه لیزر موهای زائد در حال حاضر دانست. این دستگاه کاملا هوشمند و با توان 100 وات، پاسخدهی سریع و مناسب تنها رقیب سری دستگاه های لیزر کندلا میباشد. - در لیزر الکساندرایت گرویتی و الکساندرایت کندلا از دو لامپ استفاده میشود که دستگاه به واسطه این دو لامپ از توان بالاتری برخوردار بوده و این یک موضوع مزیت بزرگ محسوب میشود؛ زیرا داشتن دو لامپ باعث سرعت بخشی و پاسخدهی بالا میشود. دستگاههایی با تکنولوژی الکساندرایت مانند دکا از یک لامپ استفاده میکنند که توان آنها 60 وات است. این دستگاهها به علت داشتن توان پایینتر نسبت به دستگاههای گرویتی، سرعت و جوابدهی کمتری نیز دارند.
- قطعات به کار رفته برای تولید یک دستگاه الکساندرایت با توجه به کیفیت آنها ، طول عمر مشخصی دارند که بعضی از قطعات طول عمر مادام العمر و بعضی دیگر طول عمر محدودتری دارند.
- در لیزرهای الکساندرایت برای رعایت بهداشت فردی از head هندپیس شخصی برای هر فرد استفاده شود تا از انتقال بیماری های پوستی جلوگیری شود. در نتیجه قطعاتی که منحصرا برای فرد استفاده میشود و طول عمرکمتری دارند به عنوان مصرفی دستگاه شناخته میشوند . همچنین قطعاتی مانند لامپ و فیلتر دستگاه که جزو کم هزینه ترین قطعات موجود در بازار هستند ، با پرداخت هزینه اندکی امکان تعویض آنها فراهم میشود.
- لامپها در دستگاه گرویتی بعد از مصرف 2.5-2میلیون شات، نیاز به تعویض دارند. ممکن است در کلینیکی به علت مراجعه کننده بالا این تعداد شات در بازه زمانی یک ماه به پایان برسد که نشان دهنده کارکرد و نرخ بالای مراجعه کننده برای کلینیک است اما در مقابل در یک کلینیک ممکن است این تعداد شات در بازه زمانی یک سال مصرف شود. پس هرچه تعداد مراجعه کننده ها بیشتر باشد این تعداد شات زودتر مصرف میشود.
- دستگاه لیزر الکساندرایت گرویتی دارای سه اسپات سایز مختلف میباشد که برای لیزر نواحی مختلف بدن به کار میرود . تنوع در اسپات سایزها این قابلیت را برای اپراتور فراهم میکند تا بتواند به راحتی تمامی نواحی بدن را لیزر کند.
- مسئله دیگر، تکنولوژی smart pulse در دستگاه الکس گرویتی است که شکست پالسی ایجاد میکند؛ به این صورت که با شکستن طول موج نور به هشت قسمت و تقسیم شدت انرژی برخورد کننده به سطح پوست، باعث کاهش درد میشود. در این حالت کولینگ فرصت میکند تا دمای روی بافت را کاهش دهد و به همین ترتیب، میتوان از انرژی بالاتر استفاده کرد. باید گفت این دستگاه کاملا بدون درد بوده و هیچ نیازی به بیحسی ندارد.
- بطورکلی 6 تایپ پوستی وجود دارد که الکس گرویتی برای تمامی آنها مناسب بوده و هیچ محدودیتی برای تایپهای پوستی ایجاد نمیکند. این بدان معناست که این دستگاه برای انواع موها، چه موهای ضخیم و چه موهای کرکی مناسب است و نتیجه رضایت بخشی دارد. البته برای موهای سفید ، هیچ دستگاه لیزری پاسخگو نیست؛ زیرا اساس کار دستگاههای لیزر موهای زائد بر اساس ملانین مو است و زمانی که مو رنگدانه خود را از دست بدهد و سفید شود، هیچ دستگاهی بر روی آن اثر نمیگذارد.
طول جلسات درمان با لیزر الکساندرایت چه قدر است؟
طول جلسات لیزرهای الکساندرایت 6 الی 8 جلسه است که زمان انجام یک جلسه فول بادی حداکثر نیم ساعت طول خواهد کشید.
معرفی دستگاه لیزر موهای زائد تیتانیوم
دستگاه لیزر تیتانیوم برندی است که از تکنولوژی دایود استفاده میکند. اکثر دستگاههای تیتانیوم با دو اسپات سایز و طول موجهای 755، 810 و1064 در بازار موجود هستند که به اصطلاح دستگاههای سه طول موجی نامیده میشوند اما بطورکلی دستگاههای تک طول موج اثربخشتر هستند. انواع مختلفی از دستگاه لیزر تیتانیوم در بازار وجود دارد. دستگاه تیتانیوم در اصل از محصولات شرکت آلما لیزر اسراییل است که شرکتهای چینی دستگاههای مشابه زیادی از این برند را وارد بازار کردهاند و رقابت بین این شرکتها باعث شده است که دستگاههایی با قیمت و کیفیت متنوع، راهی بازار شود. برای آشنایی بیشتر با بهترین دستگاه لیزر موهای زائد روی لینک کلیک کنید.
هیچکدام از دستگاههای تیتانیوم موجود در بازار ایران از کمپانی اصلی ساخت اسراییل نمیباشند.دستگاههای تیتانیوم دستگاههای تماسی یا رولی هستند و با کمک ژل بر روی پوست باید فرایند لیزر را انجام داد.
در دستگاههای تیتانیوم نیز قطعاتی وجود دارد که بعنوان مصرفی دستگاه شناخته میشوند.قطعات مصرفی این دستگاه اعماز فیلتر آب دستگاه،هندپیس دستگاه، دایود بار، چشم بند و... است. دستگاه تیتانیوم به علت تماسی بودن و استفاده الزامی از ژل هنگام انجام فرایند لیزر،علاوه بر قطعاتی که به عنوان مصرفی دستگاه معرفی کردیم،صاحبان کلینیک باید جداگانه بابت خرید ژل و سریهای شخصی هزینه کنند.
در برخی از دستگاههای تماسی یا رولی مانند دستگاه لومینا که دارای چند طول موج هستند ، اگر اپراتور مهارت کافی داشته باشد و بتواند دستگاه را به خوبی تنظیم کند، میتواند برای انواع تایپ پوست ، پاسخ مناسب را دریافت کند که البته این نکته شامل حال همه دستگاههای تماسی نمیباشد.
برترین برندهای دستگاه لیزر موهای زائد تیتانیوم :
- تیتانیوم مدل KM
- تیتانیوم مدل DF
تفاوتهای دستگاه لیزر الکساندرایت و لیزر تیتانیوم
تفاوتهای بسیاری در تکنولوژی لیزرهای الکساندرایت و تیتانیوم وجود دارد که ما در ادامه به اصلیترین تفاوتهای این دو دستگاه یعنی تماسی و غیر تماسی بودن، طول موج، سازگاری با پوست، سرعت درمان و احساس درد بررسی خواهیم کرد:
- تماسی و غیر تماسی: اولین تفاوتی که بین این دو دستگاه میتوان به آن اشاره کرد ، تماسی و غیرتماسی بودن آنهاست. دستگاه الکساندرایت غیرتماسی است یعنی با سطح پوست تماس ندارد که این قابلیت انتقال بیماریهای پوستی را به شدت کاهش میدهد؛ اما در دستگاه تیتانیوم باید از ژل استفاده نمود که کاملا با سطح پوست در تماس است.
- طول موج: از مهمترین تفاوتهای لیزرتیتانیوم و الکساندرایت می توان به سه طول موج بودن لیزرهای تیتانیوم اشاره کرد اما باید به این موضوع اشاره کرد که تعداد طول موج بیشتر نشان برتری دستگاه لیزر نیست.
بحثی که این روزها در بین شرکتهای تولید کننده و توزیع کننده دستگاههای لیزر موهای زائد و صاحبان کلینیک لیزر بسیار داغ است، بحث توان و طول موج دستگاههای لیزر است. هنگامی که صحبت از دستگاهی با سه طول موج و توان 1200 وات یا حتی 2400 وات میشود، اگر کمی علمیتر به مسئله نگاه کنیم، پی خواهیم برد که در دستگاههای تیتانیوم با تکنولوژی دایود برای حفظ طول عمر، حداکثر یک سوم یا نصف توان قابل استفاده است. برای مثال تقریبا در یک ثانیه از 1200 وات توان گفته شده فقط از 300 وات آن میتوان بهره برد یعنی این دستگاه بر واحد زمان محدود است. در مقابل دستگاههای الکساندرایت در همان یک ثانیه 16600 وات توان دارند!!
با توضیحات بالا باید با این واقعیت روبهرو شده باشید که میزان قدرت دستگاه و پاسخدهی آن را توان دستگاه تعیین میکند و وابستگی به تعداد طول موج آن ندارد.انتظاری که ما از دستگاههای تیتانیوم با تکنولوژی دایود و الکساندرایت در توان پایین داریم کاملا متفاوت است. - احساس درد: احساس درد در دستگاههای لیزر الکساندرایت بخاطر توان بالای لیزر کمی بیشتر از دیگر دستگاههای لیزر است به همین خاطر از یک کولینگ قدرتمند خارجی برای خنکسازی پوست استفاده میکنند اما الکساندرایت با تکنولوژی جدید و پیشرفته smart pulse کاملا بدون درد است و مراجعه کننده در طول جلسه لیزر هیچگونه دردی را احساس نمیکند.
در مقابل دستگاه لیزر تیتانیوم با بهره گیری از تکنولوژی دایود و توان کمتر نسبت به دستگاههای لیزر الکساندرایت درد کمتری را برای زیباجو به ارمقان میآورد اما با این حال کلینیکهای زیبایی از کولینگ خارجی برای به حداقل رساندن حس درد استفاده میکنند. البته میزان تحمل درد هر فرد بسته به تراکم مو، رنگ پوست، ضخامت تارهای مو و ... متفاوت است.
سازگاری با پوست: دستگاه لیزر الکساندرایت با طول موج 755 نانومتر مناسب پوستهای روشن تا گندمی است و برای موهای نازک و روشن عملکرد بهتری دارد. در مقابل، دستگاه لیزر تیتانیوم با سه طول موج (755، 810، 1064 نانومتر) برای انواع پوست (روشن تا تیره) مناسب است. - تعداد جلسات و سرعت درمان: تعداد جلسات لیزر الکساندرایت 6 الی 8 جلسه و برای دستگاه تیتانیوم 8 الی 12 جلسه طول خواهد کشید که فاصله بین هر جلسه 4 تا 6 هفته است. علاوه بر تعداد جلسات، شما تایمی که برای انجام یک جلسه لیزر با دستگاه الکساندرایت خواهید گذاشت، نصف زمان یک جلسه لیزر با دستگاههای تیتانیوم است که علت این موضوع سرعت بالا و اسپات سایز دستگاه است که سطح بدن را به خوبی پوشش میدهد . در نتیجه شما با انتخاب درست میتوانید حتی در وقت خود نیز صرفه جوی کنید.